X akták 10 évad 6 rész indavideo. The X 2019-03-08

X akták 10 évad 6 rész indavideo Rating: 5,3/10 770 reviews

The X

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Nem volt kiemelkedő, de jó volt újra látni egy kicsit. Persze meglepne, ha minden így történne, mert volt rá példa az évadon belül, hogy valamit teljesen máshogy értelmeznek és az egész évad lehet egy burkolt figyelemelterelés is. Inkább varázslatosan előkerül Mulderék gyereke, megmenekül az emberiség, a cigarettás tervébe kicsi légy kerül, de semmi gond, a program fut tovább, mert mindig van B-terv, hőseink meg küszködnek tovább. Egy rendes lezárás kéne a sorozatnak, nem évekre visszahozni. Vagy ha arra bazírozok, hogy lesz nek még következő évad ok , akkor most kényelmes tempóban folytatom, ahol abbahagytam, és hagyhatok nyitva egy pár kérdést, amelyeket majd még ráérek megválaszolni. Akkor most bebizonyosodott, hogy ki az igazi The X-Files rajongó? Furcsa lényes sorozatnak ott van az Odaát.

Next

metrodesk.comák (1998) : 6. évad online sorozat adatlap

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Egyetlen mínusz pontot számomra a filler részek képviselik, a hüllő emberes egyenesen félrevezető az összeesküvés elméletek világában. Ezúttal Scully dobálta a képeket és foglalta össze az eddigi történetét micsoda keretes szerkezet a premier Mulderes kezdésével… , ami fontos volt az epizód világméretű problémájának elhárításában. Nem elég az hogy ha csak azért nézzük valamit hogy féljünk, rétegjünk akkor nézzen mindenki horror filmet. Ennek ellenére nagyon bejött ez a finálé. Amúgy örülök hogy úgy tűnik folytatódik mindennek ellenére. Szerintem féligazságok voltak is benne. The X-Fails Borzalmas finálé volt, walking dead szintű facepalmokkal.

Next

The X

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Csapongó összeesküvés szàl,felgyorsított verekedős jelenet, idegesítő és bugyuta mellék karakterek. Én is azt mondom, ahogy az előttem szólok, hogy egy 24 részes évadba elmennének, mert abba terjedelemben elférnek az ilyenek is, de hát 6 rész az legfeljebb minisorozat, és ennyi erővel hagyták volna azt a pár bullshit részt a lépfenébe és akkor My Struggle 1-2-öt adja el mint újabb X-akták Mozi, és az után építsen fel egy teljes értékű terjedelmes és ha lehet a régi szériához méltó új évadot. Miért nem Skinner ment megmenteni Muldert? Egyszerűen nem értem, hogy miért az összeesküvés volt a fontos a rövid szezon premierjében és fináléjában is. Ha elég trollok az alkotók, akkor a meghaltak egyszercsak felkelnek, megjelenik Rick Grimes… de ez biztos nem lesz. Mert akinek ez a finálé tetszett, az igazi elfogult, keményvonalas fan lehet.

Next

The X

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Továbbra is a kedvenc sorozatom közé tudom sorolni!! Az tisztán látszik hogy az alkotók nem voltak benne biztosak hogy berendelik e a 11. És milyen jeleneteket írtak már? De ez egyszerűen azért van, mert nem való az X-aktáknak a 6 részes mini évad. Meg hogy 2 film után jöhetett volna egy tisztességes befejezés szerű ami folytatható is lett volna akár , erre nesze neked… Azért nem vagyok elkeseredve, örülök, hogy egyáltalán folytatták… a főszál erre volt felépítve és ez már a 10. El kellett volna dönteni, hogy akkor itt van ez a 6 rész, és namostaztán ebben mindent megmagyarázok, lezárok, lerántom a leplet, stb. És itt végre láttam olyan dolgokat is aminek van valóság alapja van témája üzenete és igen is nekem nagyon tetszet csak a végét bántam hogy nem lett le zárva.

Next

metrodesk.comák (1998) : 6. évad online sorozat adatlap

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Gondoltam előveszem darálásra… Nos… Nem kellett volna. Én nem hiszem, hogy maradk a folytatásra úgy tudom lesz. Várom a folytatást, akinek meg nem tetszik úgy sem nézi, engem aztán nem érdekel. Végig csak öntötték ránk az információt, tényleg el sem tudom képzelni, hogy ezeket újonc nézők szerették, de majd most talán ez is kiderül. Mi van, ha annyira pofátlanok már az önmagukat nyeregben érzők, hogy elspoilerezik, sőt, egyenesen a képünkbe tolják az infót, de ti kiröhögitek és azt mondjátok rá, hogy összeesküvés elmélet… Az évad rövidsége és a rá áldozott anyagi keret sem áll összhangban, kérdéseket vet fel. Adatlap eltávolítási politika Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását,kérjük írjon emailt az címre. Duchovny májersége szerintem abból fakad, hogy úgy érzi, hogy ő már mindent megtehet.

Next

metrodesk.comák (1998) : 6. évad online sorozat adatlap

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Mulderék semmiben lebegése igazából még a jobb részek közben is zavart. Persze, hogy ez már nem ugyanaz az X-akták. Ugyanez a helyzet a 10. Mindezt Joel McHale figurájával, aki egy pillanatra sem volt komolyan vehető. Én mindig is az összeesküvős részeket szerettem jobban, a heti szörnyes dolgokat gyakran untam… Az első két rész nagyon jó volt, Darin Morgan meg zseniális. Az info dara engem nem zavart. Elnéztem a társadalomkritikus üzeneteket, még érdekesnek is találtam, de ennél többet vártam.

Next

The X

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Ha megnéznék egy régebbi évadot,azt max a takaró alól,az biztos de ennél a 3ik résznél tetszett ez a merész húzás,hogy teljesen kilépnek az eddigi megszokottból. Bár lehet hogy főleg azért mert a 10×01-es résszel hasonlítottam össze és amilyen szörnyen gyenge volt az, annyira jól sikerült ez. Őszintén emberek mi volt a jó a Gyík emberben? Végre megboncoltak egy ilyen témát, amit eddig máshol ilyen szinten még nem láttam. Dehát ez viccesebb volt,mint akármilyen sitcom:D Én nagyon imádtam. De azért ez jó nagy pofáraesés volt — ha lesz is folytatás csak azokat a részeket fogom megnézni amit a többség éltet. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.

Next

The X

x akták 10 évad 6 rész indavideo

Nyilván egy random kórházban pár óra alatt olyasmit alkotnak, ami az 1 nap alatt halálközelbe került lakosságot megmenti az egész Földön. Pont, hogy az 1-2-6 rész volt az, ami meghozta ezt az egészet. Túl nagy és sok rövid idő alatt. Főleg, hogy ennyire béna történettel és kamu cliffhangerrel szúrják ki a szemünket. Aranyos volt, vicces, de nem több, sőt felesleges. Mondjuk az elmúlt 20 évben kb egyedül ezt tudta felmutatni, ami nem bukta, nyilván tovább akarja vinni sajnos.

Next